Home / Nieuws van de SHO / Ons 75-jarig jubileumfeest

Ons 75-jarig jubileumfeest

De Jubileumcommissie is samen met het bestuur volop bezig alle voorbereidingen te treffen voor haar 75-jarig jubileum dat wordt gehouden op zaterdag 22 juni 2019. De leden krijgen hierover een persoonlijke uitnodiging per mail. Op die bewuste feestdag zal in het begin stil gestaan worden bij de SHO-leden die de vereniging zijn ontvallen. ’s Middags om 16.00 uur is er een receptie voor genodigden en de feestavond voor de leden zal starten om 20.00 uur en ongeveer eindigen om 00.00 uur. Op die avond kan door de scheidsrechter een mooie prijs worden verdiend (gratis lotnummer) en na afloop is er een mooi aandenken aan ons 75-jarig bestaan.

Mede ingegeven door het 75-jarig jubileum werkt de Jubileumcommissie hard aan een nieuw SHO-logo. Dit logo zal op twee zijden van ons clubhuis te zien en te bewonderen zijn.