Home / Nieuws van de SHO / Geslaagde verenigingsscheidsrechter cursus

Geslaagde verenigingsscheidsrechter cursus

Op maandag 17 juni vond de laatste bijeenkomst van de verenigingsscheidsrechter cursus plaats bij de SHO. De cursus vond op 4 avonden plaats in de kantine van de SHO. Hier leerde de clubscheidsrechters de kneepjes van het vak. Op de laatste avond werd er afgesloten met een spelregeltoets 10 vragen, waarvan er 6 goed moesten zijn. De hele groep slaagde glansrijk voor deze toets, waardoor iedereen met een diploma huiswaarts keerde. De cursisten waren erg tevreden over de organisatie van de SHO en bedanken ons voor het goede ontvangst. Bij deze cursus is ons vrouwelijke lid ook geslaagd. Zij zal na de zomer starten met haar SOIII, waarna zij ook wedstrijden voor de bond gaat fluiten. Wij feliciteren Denise Kappert met deze prestatie.