Home / Nieuws van de SHO / Workshop bij ATC ’65 een groot succes

Workshop bij ATC ’65 een groot succes

Meer dan 10 nieuwe scheidsrechters! Woensdagavond heeft de SHO (Scheidsrechtersvereniging Hengelo en Omstreken) een workshop pupillenscheidsrechter gehouden bij ATC. Onder de bezielende leiding van Jan Everlo (SHO) hebben 20 deelnemers in de leeftijd van 14 tot 40 jaar de de fijne kneepjes van het scheidsrechtersvlak gepresenteerd gekregen.

Eerst in theorie, hoe fluit je nu en welke gebaren maak je in welke situatie. Daarna moesten de deelnemers het in de praktijk brengen tijdens een wedstrijdje tussen JO11-2 en JO11-3. Iedereen heeft een deel van de wedstrijd gefloten. Er werd afgesloten met een evaluatie in de kantine.

Veel dank gaat uit naar de JO11-2 en JO11-3 voor het spelen van een wedstrijdje zodat alle cursisten ook echt konden fluiten, Kay Konings die de nodige hand- en spandiensten heeft verricht, Edwin Warner en zijn JO17-2 die in volle getale aanwezig waren.

Wij hopen iedereen binnenkort in het geel op onze velden te mogen bewonderen … naast voetbal ligt er mogelijk ook een mooie scheidsrechter carrière in het verschiet.

Bron: Atc65.nl