Home / Nieuws van de SHO / Denise Kappert en Sam Holterman geslaagd voor de SOIII cursus

Denise Kappert en Sam Holterman geslaagd voor de SOIII cursus

De SHO sluit het jubileum jaar in stijl af met twee geslaagden

Denise is op 11 september begonnen aan deze cursus en heeft deze succesvol afgesloten op 18 december. Na een “foute” stap in deze opleiding op 21 september bij de wedstrijd DOS ’37 3 – Voorwaarts V2, is er een wijziging gekomen in haar wedstrijdpakket. Ze gaf duidelijk aan dat ze alleen maar wedstrijden wilde leiden in het VROUWENVOETBAL. Dus moest haar praktijkbegeleider even een aantal telefoontjes plegen met de KNVB Noord/Oost. Uiteindelijk werd ze dan ook ingedeeld in het vrouwenvoetbal, en kon ze haar opleiding dan ook afronden. Na begonnen te zijn in de 3e klasse met de 1e wedstrijd, is de begeleiding afgerond met een wedstrijd op Landelijk niveau, in de 1e klasse. Ze heeft de periode met begeleiding vele stappen gemaakt om nog meer door te groeien tot een scheidsrechter op een waardig niveau. Het meest belangrijke deze periode was, dat ze veel plezier had in het leiden van de wedstrijden en na afloop dan ook vele complimenten kreeg van de speelsters en overige officials. Er is op dit moment geen echte groepindeling in het vrouwenvoetbal. Men is daar wel mee bezig om dit in de toekomst wel voorhanden te hebben. Op welk niveau Denise dan na de winterstop gaat instromen, is nu nog enige onduidelijkheid. Maar er wordt een aanvraag gedaan om te starten op Landelijk niveau in de Zaterdag A categorie Vrouwenvoetbal.De SHO heeft met haar een waardig KNVB official binnen de vereniging, en de KNVB een talentvolle scheidsrechter in het vrouwenvoetbal.

Tijdens de SO3 opleiding was ook nieuw SHO lid Sam Holterman één der cursisten. Ook Sam slaagde deze avond voor zijn SO3 opleiding. Sam zal na de winterstop zijn wedstrijden gaan leiden in groep ZAJF.